Szállítási feltételek

Elérhetőség / raktárállapot magyarázat:
Készleten: Ha a termék mellett ez jelenik meg az azt jelenti ,hogy a termék megvásárolható a boltunk 1052 BP. Károly krt. 22. szám alatt.
Rendelhető: Jelenleg nincsen raktáron az adott termék ,de ha gyorsan beszerezhető 1-4 munkanapon belül akár önnél lehet.

 

Személyes átvétel

Ingyenes

Postaköltség nélkül is átveheted csomagod, ha a személyes átvételt választod. Boltunk  1052 BP. Károly krt. 22. szám alatt. szám alatt található. Itt tudod átvenni személyesen rendelésed. Kérjük, minden esetben várd meg a visszaigazoló e-mailt a csomag átvehetőségéről!

Házhozszállítás

Rendelési értéktől függően változik a szállítási költség, amit a vásárlás befejezésénél a rendszer automatikusan kalkulál és hozzáad a vásárlás összegéhez.

A megrendelt árut futárral küldjük el az általad megadott címre, hozzád a Sprinter futárszolgálat munkatársa érkezik meg. A megrendelt árut készpénzben a futárnak kell kifizetni.A megrendelt árut 2, de  maximum 5 munkanapon belül küldjük. (A hétvégén leadott rendeléseket hétfőtől tudjuk átadni a futárszolgálatnak.) Fontos tudnod, hogy az általunk vállalt szállítási határidőkre vonatkozóan a beszállítókkal történt egyeztetést követően van lehetőség pontos információt adni. A webáruházban feltüntetett szállítási határidők tájékoztató jellegűek.Az ár tartalmazza a csomagolási költséget és az Áfát!

A csomag átvétele előtt kérjük, minden esetben ellenőrizd a csomag külső és belső állapotát, az esetleges félreértések elkerülése végett!

Házhoz szállítás esetén a futár, személyes átvétel esetén az eladó – a megrendelő igazolását kérheti az áru átadása előtt.

Pick Pack Pont

A Pick Pack Pont alternatív csomagküldő szolgálata egy költség- és idő hatékony megoldást kínál az interneten vásárlóknak, mellyel partnereinknél leadott rendeléseiket egyszerűen, kényelmesen, napirendjük ritmusát szem előtt tartva vehetik át 170 település több mint 540 átvételi pontján, nyitvatartási idő alatt.
Főbb átvevőhelyek: OMV, Avanti, Avia, Co-op Star, Relay, PlayersRoom, stb..
– Pick Pack Pont csomagküldő szolgáltatás igénybevételénél a csomag súlya nem haladhatja meg a 20 kg. A feladott csomag mérete nem lehet kisebb, mint (hosszúság x szélesség x magasság) 20x30x10 cm, legnagyobb feladható csomag mérete 60x60x60 cm.
– 12 óráig leadott megrendeléseket a rendelés leadásától számított két munkanapot követően vehető át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont partnerek egyikében. Az átvevőhelyre beérkezett csomagokról emailben értesítést küldünk a regisztráció során megadott emailcímre.
– Küldemény átadása annak a személynek történik, aki a küldemény kiszállításától számított hét (7) munkanapon belül megjelenik, és magát a küldemény átvételére jogosultként igazolja. A Vásárló, vagy annak képviselője a küldemény átvételét aláírásával igazolja az átadás-átvételi elismervényen. Ellenkező esetben a küldemény visszaszállításra kerül a feladóhoz.
– Bővebb információkért keresse fel a  Pick Pack Pont hivatalos oldalát! Átvevőhelyek és Boltok listáját  ITT  tekintheted meg!